Kategorilag 2012

Hur kommer ett eventuellt träningsupplägg med pro att fördelas, och till vilka kostnader? Lagen består ju som regel av fler aktiva än de som tas ut och spelar, kommer eventuella kostnader att fördelas på samtliga medlemmar i laget eller enbart på de som tas ut och spelar?





Hur kommer anmälningsförfarandet att gå till? Jag vet inte vilka som hittills har tagit hand om detta, om det är respektive lagledare, TK eller kansliet. I vilket fall borde väl alla lagledare informeras hur detta är tänkt att gå till, för att om möjligt kunna svara på om det finns ett fortsatt intresse av att fortsätta tävla.

Kommentarer
Postat av: Ordförande Mikael Pihl

I det nationella seriesystemet så kommer lagen att få starta om i lägsta serien. I dagsläget spelar både Dam- och Herrlaget i lägsta serien.



I Stockholmsserien vet vi f.n inte vad som kommer att gälla. Vi har haft kontakt med distriktets tävlingskommitté för att få ett förhandsbesked. Vi återkommer när vi fått mer information från förbundet.

2011-08-31 @ 23:23:38
Postat av: Banägare Aina Sundelius

Har också sökt ansvariga på SGDF för besked. I andra distrikt har man fått behålla sin position när klubben blivit A1:a efter att övriga klubbar i distriktet sagt OK. Hoppas på positivt besked här också.

2011-08-31 @ 23:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0